Cart

Vloeren

Terrazzo vloeren

Terrazzo of granito is een prachtig materiaal voor vloeren en is daarbij - door de slijtvaste eigenschap - ook erg praktisch. De vloeren zijn in een grote diversiteit aan kleuren verkrijgbaar. Het cement kan namelijk gecombineerd worden met verschillende kleuren marmer of graniet. Uw pand is natuurlijk pas af met een granito vloer én bijpassende, opstaande plinten van hetzelfde materiaal. Een luxe uitstraling gegarandeerd.

Bent u geïnteresseerd in onze granito vloeren, dan komen we graag vrijblijvend bij u langs om de situatie te bekijken. Tijdens dit eerste bezoek nemen we kleurstalen mee om u te helpen bij uw keuze. U kunt ook een eigen kleurencombinatie laten samenstellen.

Kosten

Vanzelfsprekend bent u benieuwd naar de kosten van uw nieuwe vloer. In de meeste gevallen kunnen we u al tijdens de eerste ontmoeting een prijsindicatie geven, mits u uw keuze al gemaakt heeft natuurlijk. Bij grote projecten maken wij een offerte.

Aan de slag!

Als u een granito vloer in uw nieuwe woning wilt, dient u tijdig contact met ons op te nemen. We kunnen dan in een vroeg stadium de situatie alvast bekijken en inspringen op uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld vloerverwarming? Dan is dit van belang voor de vloeropbouw. Als u op tijd contact met ons opneemt kunnen wij al met de vloer aan de slag voordat het cement is uitgehard.

 

garantie noa afbouw
erkend leerbedrijf
terrazzo noa andrean

Van Duifhuizen Terrazzo

Bullekamp 8
6603 KW Alverna / Wijchen
T: 024 - 641 97 17 / M: 06 - 219 268 86
@: info@vanduifhuizenterrazzo.nl
KvK: 53876970

Vragen? Stuur dan een e-mailbericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.