Cart

Aanrechtbladen

Aanrechtbladen

Goed, u heeft de beslissing gemaakt. Er komt een terrazzo keukenblad. Voortaan ademt uw keuken Italiaanse charme. Voordat het zover is, komen wij eerst bij u langs om de maten op te meten. We nemen tijdens ons bezoek verschillende kleurstalen mee en voorzien u van advies. Zit de kleur die u op het oog heeft er niet tussen? U kunt ook zelf kleurencombinaties samenstellen voor zowel het aanrechtblad als de tegelspoelbakken.

Kosten

Als u al een keuze heeft gemaakt, kunnen we u in de meeste gevallen direct tijdens het eerste bezoek een prijsindicatie geven. Alleen in uitzonderlijke gevallen maken wij later een offerte op. Indien gewenst leveren we het aanrecht niet alleen, maar plaatsen we het ook voor u. Ook maken wij betonbladen. Wilt u hier meer over weten? Neem contact met ons op.

Vensterbanken

Wist u dat terrazzo niet alleen gebruikt wordt voor aanrechtbladen en vloeren? Ook vensterbanken worden regelmatig van terrazzo gemaakt. Als u een terrazzo vloer heeft of u kookt op een terrazzo aanrechtblad, overweeg dan ook eens om de vensterbanken in uw keuken van hetzelfde materiaal te laten maken. Door de vensterbanken zo bij de keuken te betrekken, creëert u meer eenheid.

 

zaterdag 11 augustus 2018
garantie noa afbouw
erkend leerbedrijf
terrazzo noa andrean

Van Duifhuizen Terrazzo

Bullekamp 8
6603 KW Alverna / Wijchen
T: 024 - 641 97 17 / M: 06 - 219 268 86
@: info@vanduifhuizenterrazzo.nl
KvK: 53876970

Vragen? Stuur dan een e-mailbericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.