Terrazzo vloeren

Terrazzo of granito is een prachtig materiaal voor vloeren en is daarbij – door de slijtvaste eigenschap – ook erg praktisch. De vloeren zijn in een grote diversiteit aan kleuren verkrijgbaar. Het cement kan namelijk gecombineerd worden met verschillende kleuren marmer of graniet. Uw pand is natuurlijk pas af met een granito vloer én bijpassende, opstaande plinten van hetzelfde materiaal. Een luxe uitstraling gegarandeerd.

Bent u geïnteresseerd in onze granito vloeren, dan komen we graag vrijblijvend bij u langs om de situatie te bekijken. Tijdens dit eerste bezoek nemen we kleurstalen mee om u te helpen bij uw keuze. U kunt ook een eigen kleurencombinatie laten samenstellen.

SONY DSC

Kosten

Vanzelfsprekend bent u benieuwd naar de kosten van uw nieuwe vloer. In de meeste gevallen kunnen we u al tijdens de eerste ontmoeting een prijsindicatie geven, mits u uw keuze al gemaakt heeft natuurlijk. Bij grote projecten maken wij een offerte.

546546456568fgddg354

Aan de slag!

Als u een granito vloer in uw nieuwe woning wilt, dient u tijdig contact met ons op te nemen. We kunnen dan in een vroeg stadium de situatie alvast bekijken en inspringen op uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld vloerverwarming? Dan is dit van belang voor de vloeropbouw. Als u op tijd contact met ons opneemt kunnen wij al met de vloer aan de slag voordat het cement is uitgehard.

logo_afbouwgarantie
erkend-leerbedrijf-eng
noa_natuursteengarantie
2024 Van Duifhuizen Terrazzo | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring