Aanrechtbladen

Goed, u heeft de beslissing gemaakt. Er komt een terrazzo keukenblad. Voortaan ademt uw keuken Italiaanse charme. Voordat het zover is, komen wij eerst bij u langs om de maten op te meten. We nemen tijdens ons bezoek verschillende kleurstalen mee en voorzien u van advies. Zit de kleur die u op het oog heeft er niet tussen? U kunt ook zelf kleurencombinaties samenstellen voor zowel het aanrechtblad als de tegelspoelbakken.

456345g3v515c37b457

Kosten

Als u al een keuze heeft gemaakt, kunnen we u in de meeste gevallen direct tijdens het eerste bezoek een prijsindicatie geven. Alleen in uitzonderlijke gevallen maken wij later een offerte op. Indien gewenst leveren we het aanrecht niet alleen, maar plaatsen we het ook voor u. Ook maken wij betonbladen. Wilt u hier meer over weten? Neem contact met ons op.

5425g2dx3234m8967

Vensterbanken

Wist u dat terrazzo niet alleen gebruikt wordt voor aanrechtbladen en vloeren? Ook vensterbanken worden regelmatig van terrazzo gemaakt. Als u een terrazzo vloer heeft of u kookt op een terrazzo aanrechtblad, overweeg dan ook eens om de vensterbanken in uw keuken van hetzelfde materiaal te laten maken. Door de vensterbanken zo bij de keuken te betrekken, creƫert u meer eenheid.

logo_afbouwgarantie
erkend-leerbedrijf-eng
noa_natuursteengarantie
2024 Van Duifhuizen Terrazzo | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring