Restauratie

Is uw oude terrazzo vloer gaan scheuren? Ontbreken er stukken vloer of gedeeltes van de plint? Dit is weer netjes te herstellen door de vakmannen van Van Duifhuizen Terrazzo. Al zal er wellicht een klein kleurverschil zijn, het eindresultaat zal zeker de moeite waard zijn!

124asd568c23r3v622b6534

Kosten

Kiest u voor een reparatie van uw vloer? Dan komen we eerst bij u langs om de situatie te bekijken en u te informeren over de mogelijkheden. We kijken naar de omvang van de beschadiging en de staat waarin uw vloer verkeert. Tevens nemen wij de kleur van de vloer op, zodat we bij een volgend bezoek de juiste kleur materiaal bij ons hebben. Tijdens dit bezoek geven wij in de meeste gevallen meteen een prijsindicatie. Bij grote projecten maken wij een offerte.

8978nh5b315v13c534f542n745

Werkwijze

Wij mengen verschillende soorten materialen, totdat we de goede kleur hebben, die optimaal aansluit bij uw vloer. Zo zal niemand zien dat uw vloer een reparatie heeft ondergaan en uw vloer is weer als nieuw. Nadat wij het materiaal aanbrengen, heeft het een aantal dagen nodig om uit te harden. We komen later terug om de vloer te schuren of polijsten. Zo kan iedereen zien dat er netjes en met aandacht is gerestaureerd en uw vloer is weer als nieuw. We ruimen onze spullen altijd netjes op. Schuren doen we nat, zodat u geen last heeft van de stofdeeltjes en de muren plakken we altijd netjes af.

logo_afbouwgarantie
erkend-leerbedrijf-eng
noa_natuursteengarantie
2024 Van Duifhuizen Terrazzo | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring