Cart

Restauratie

Restauratie

Is uw oude terrazzo vloer gaan scheuren? Ontbreken er stukken vloer of gedeeltes van de plint? Dit is weer netjes te herstellen door de vakmannen van Van Duifhuizen Terrazzo. Al zal er wellicht een klein kleurverschil zijn, het eindresultaat zal zeker de moeite waard zijn!

Kosten

Kiest u voor een reparatie van uw vloer? Dan komen we eerst bij u langs om de situatie te bekijken en u te informeren over de mogelijkheden. We kijken naar de omvang van de beschadiging en de staat waarin uw vloer verkeert. Tevens nemen wij de kleur van de vloer op, zodat we bij een volgend bezoek de juiste kleur materiaal bij ons hebben. Tijdens dit bezoek geven wij in de meeste gevallen meteen een prijsindicatie. Bij grote projecten maken wij een offerte.

Werkwijze

Wij mengen verschillende soorten materialen, totdat we de goede kleur hebben, die optimaal aansluit bij uw vloer. Zo zal niemand zien dat uw vloer een reparatie heeft ondergaan en uw vloer is weer als nieuw. Nadat wij het materiaal aanbrengen, heeft het een aantal dagen nodig om uit te harden. We komen later terug om de vloer te schuren of polijsten. Zo kan iedereen zien dat er netjes en met aandacht is gerestaureerd en uw vloer is weer als nieuw. We ruimen onze spullen altijd netjes op. Schuren doen we nat, zodat u geen last heeft van de stofdeeltjes en de muren plakken we altijd netjes af.

 

garantie noa afbouw
erkend leerbedrijf
terrazzo noa andrean

Van Duifhuizen Terrazzo

Bullekamp 8
6603 KW Alverna / Wijchen
T: 024 - 641 97 17 / M: 06 - 219 268 86
@: info@vanduifhuizenterrazzo.nl
KvK: 53876970

Vragen? Stuur dan een e-mailbericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.